MERSİN BÜYÜKŞEHİR, DİĞER BÜYÜKŞEHİRLERE ÖRNEK OLUYOR


 Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal politikalar alanındaki hayata geçirdiği projeleriyle Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini incelemeye gelen heyet, Türkiye’ye örnek olmuş ve adından söz ettiren projeleri yerinde görme fırsatı yakaladı. Mersin Büyükşehir’in hayata geçirdiği projeleri, kendi yaptıklarıyla kıyaslama imkanı bulduklarını da kaydeden heyet üyeleri, üretici kadın stantları gibi önemli projeleri Eskişehir’de de uygulamak istediklerini belirttiler.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal politikalar alanındaki hayata geçirdiği projeleriyle Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projelerini incelemeye gelen heyet, Büyükşehir’in Türkiye’ye örnek olmuş ve adından söz ettiren projelerini yerinde görme fırsatı yakaladı. Mersin Büyükşehir’in hayata geçirdiği projeleri, kendi yaptıklarıyla kıyaslama imkanı bulduklarını da kaydeden heyet üyeleri, üretici kadın stantları gibi önemli projeleri Eskişehir’de de uygulamak istediklerini belirttiler.  

 

Özellikle kadın, çocuk, sağlık ve spor alanlarındaki hizmetleri inceleyerek, sosyal politikalar konusunda başarılı örnekleri görme imkanı bulan heyet, kentten memnuniyetle ayrıldı. Mersin Büyükşehir; başarılı projeleri ile Eskişehir’e örnek olurken, heyet üyeleri de her projede hayranlıklarını dile getirerek, Eskişehir’de de bu tarz projeleri uygulamak için çalışmalar yapacaklarını kaydettiler.

 

Büyükşehir’in kadın, çocuk ve sosyal politikalar odaklı projeleri Türkiye’ye örnek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargin ile beraberindeki heyet, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın birimlerini ziyaret ettiler.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder