EMEKLİ EVİ ÜYELERİ BAHAR’IN COŞKUSUNU YAŞADI


- TARSUS KÜLTÜR PARK, EMEKLİLER İÇİN DÜZENLENEN ETKİNLİKLE BİR KEZ DAHA RENKLENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren Emekli Evleri’nde “Bahar Şenlikleri” devam ediyor. Tarsus’ta Kültür Park içerisinde bulunan Emekli Evi’nde de renkli görüntülerin yaşandığı Bahar Şenliği düzenlendi. 

Parkın yemyeşil ortamında ağaçlar altında gerçekleşen programda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından sanat müziğinin eşsiz eserleri seslendirildi. 

Duygusal parçalarda geçmişe giden yaş almış vatandaşlar, hareketli parçalarda da eğlenme şansı buldular. Şarkılara eşlik eden Tarsus Emekli Evi üyelerine, ikramda da bulunuldu. Kadınlara ise kırmızı gül dağıtıldı.

 Suzan Dönmezler: “Başkanımızın gönderdiği güllerle kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutladık”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Suzan Dönmezler, “Mersin’e bağlı ve Tarsus’a bağlı Emekli Evlerimizde Bahar Şenliği kapsamında etkinlikler düzenledik. Başkanımızın da gönderdiği güllerle kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutladık” dedi.

Ayşe Altunordu: “Mükemmel ötesi programlar hazırlıyor”

Tarsus Emekli Evi üyesi Ayşe Altunordu ise etkinlikte çok eğlendiğini ifade ederek, “Bu güzel programı gerçekten bizlere sağlayan Vahap Seçer Başkanımıza, çok çok teşekkür ederim. Vatanı, milleti için uğraşan, milletimiz için çok güzel şeyler yapan, özellikle Mersin’i Mersin yapan Vahap Seçer Başkanımıza çok teşekkür ederim. Mükemmel ötesi bir programlar hazırlıyor” diye konuştu. 

Ahmet Küçükoğlu: “Gerçekten çok keyif verici, eğlenceli bir etkinlikti”

Tarsus Emekli Evi’ne sürekli geldiğini kaydeden Ahmet Küçükoğlu’da, “Etkinliklere katılırım. Bu gerçekten çok keyif verici, eğlenceli bir etkinlikti. Dolayısıyla ben zaman zaman çok keyif aldım, zaman zaman duygulandım. Çok hoştu yani, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder