BOZDOĞAN’DAN VEDA MESAJI


 TARSUS-HABER- Tarsus Belediye başkanlığını bırakan Doktor  Haluk Bozdoğan veda mesajı yayınladı.

Bozdoğan’ın açıklaması şöyle:‘’Değerli Tarsus Halkı, sevgili mesai arkadaşlarım.. Tarsus Belediyesi’nin kıymetli personelleri, bizimle birlikte yol yürüyen çok kıymetli eşimiz, dostlarımız..

Burada, beş yıl boyunca birlikte yürüdüğümüz bu yolda bir dönemi tamamlamanın hüzün ve gururunu yaşıyorum. Tarsus'a hizmet etme şansını bana veren her birinize en derin şükranlarımı sunuyorum. Tarsus'u daha yaşanabilir bir şehir yapma hedefiyle çıktığımız bu yolculukta, sizlerin destek ve katkıları olmadan hiçbir şey başarılı olamazdı. Belediye personelimizden, mesai arkadaşlarıma, çok değerli meclis üyelerime, parti teşkilatımıza ve yol arkadaşlarımıza, adaylık, başkanlık sürecinde yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Tarsus'un gelişimi için verdiğimiz emeklerin, şehrimizin her zaman kırmızı çizgimiz olduğunu unutmamalıyız. Bizler, Tarsus'a olan sevdamızı ve bağlılığımızı her zaman en üst seviyede tutmalıyız. Artık yeni bir dönem başlıyor ve bu dönemde de Tarsus'un daha da ileriye gitmesi için çaba harcanacaktır. Tarsus'un geleceği için en iyisinin yapılacağına inanıyorum. Son olarak, bana 5 yıl boyunca bu görevi layık gören ve her zaman yanımda olan Tarsus halkına minnettarım. Sizlerle birlikte geçirdiğim bu beş yıl unutulmaz anılarla dolu oldu ve benim için bir onurdu. Hepinizi saygıyla selamlıyor, hoşçakalın diyorum. ‘’

0 Yorumlar

Yorum Gönder