BAŞKAN SEÇER, MERSİN ESOB’U ZİYARET ETTİ


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Kendisinin de ahilik geleneğiyle büyümüş bir insan olduğunu belirten Seçer, esnaflığın kazanç kapısı olmasının yanı sıra öğretici bir okul niteliğinde de olduğunu söyledi. Esnaf ve yerel yönetimin iyi ilişki içerisinde olmasının son derece önemli olduğuna dikkat çeken Seçer, “Göreve geldiğimiz günden itibaren hem esnafla hem de esnafların bağlı olduğu STK’larla iyi ilişkiler içerisinde olduk” dedi.

 

Bugüne kadar olduğu gibi ikinci dönemlerinde de aynı doğrultuda çalışacaklarını söyleyen Seçer, tüm meslek dalları için kapılarının açık olduğunu belirterek, “Kim olursa olsun biz kapımızı her zaman açtık. Yeter ki bize gelen talepler makul ve mantıklı olsun. Bizim kapımızdan kimse dönmedi” diye belirtti.

 

Göreve geldikten sonra Mersin’in çehresinin değiştiğini ve Mersin’in her geçen gün gelişme kaydettiğini söyleyen Seçer, “Artık daha farklı bir Mersin görmeye başladınız.  Caddelerimiz daha iyi. Çok güzel yollar, bisiklet yolları, bulvarlar, kaldırımlar yapıyoruz. Mersin kabuk değiştiriyor” diye konuştu.

 

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde kendisine destek isteyen Seçer, 5 yıllık görev süresince kent paydaşlarıyla birlikte iyi ilişikler kurduklarını hatırlatarak, hizmetlerinden memnun olan yurttaşlarının oylarına talip olduğunu da sözlerine ekledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder