Seçer, ‘Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı’na katıldı


 MERSİN-HABER- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Kahramanmaraş ve İlçeleri Derneği tarafından düzenlenen ‘Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı’na katıldı.

 

Mersin’de göreve geldikleri günden itibaren eşit ve adil bir anlayışla hizmet gerçekleştirdiklerini belirten Seçer, “Şevket Sümer’deki, Yeni Mahalle’deki Gülnar’ın Dayıcık’ında, Tarsus’un Cinköy’ünde, Anamur’un Akine’sindeki yurttaşım da ‘Mersin’de Vahap Başkan var. Adalet var, herkese eşit hizmet var. CHP’li Belediye Başkanı ve yönetimi idareye geldikten sonra Mersin’de ayrımcılığı toprağın yedi kat dibine gömdü’ diyor” dedi.

 

Mersin’in bir kültür mozaiği olduğuna dikkat çeken Seçer, “Ne mutlu Mersin’e ki 2019’dan sonra bütün bu renkleri kucaklayan, Atatürk’ün izinde bir belediye başkanı tarafından yönetiliyor” diye konuştu.

 

31 Mart yerel seçimlerde CHP’nin tarih yazarak mevcut 11 Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden kazanacağının altını çizen Seçer, bu kentlerin yanında Balıkesir’i, Denizli’yi, Manisa’yı ve daha birçok kenti CHP’nin kazanacağını aktardı.

  

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Kahramanmaraş ve İlçeleri Derneği tarafından düzenlenen ‘Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı’na katıldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder