ARATOS, 16. Çukurova Kitap Fuarında


 TARSUS-HABER- Bu yıl 16. Çukurova Kitap Fuarı 13 Ekim tarihinde açılıyor. Tarsus Belediyesi 3. kez Çukurova Kitap Fuarı’na katılıyor. 13-21 Ekim 2024 tarihleri arasında sürecek olan Çukurova Kitap Fuarı’nda Tarsus Belediyesi de açacağı stantla Tarsuslu yazarları ve kitaplarını okuyucularla buluşturacak.

 

Tarsus Belediyesi 16. Çukurova Kitap Fuarı’na katılıyor. Edinilen bilgiye göre, daha önce 2022-2003 Ocak aylarında Adana’daki Çukurova Kitap Fuarı’nda yer alan Tarsus Belediyesi bu yılda katılarak açacağı stantta Tarsuslu yazarları ağırlayacak.

13-21 Ocak tarihleri arasında açık olacak Çukurova Kitap Fuarı’nda Tarsus Belediyesi standına gazeteci-yazar Uğur Pişmanlık da kitaplarını imzalayacak.

Fuarda Uğur Pişmanlık’la birlikte Tarsuslu yazarlardan Remzi Karabulut, Ufuk Sürmeli, Hikmet Öz de kitaplarıyla yer alacaklar.

Edinilen bilgiye göre Uğur Pişmanlık’ın yayın yönetmenliğini yaptığı Aratos Felsefe dergisi ve Aratos Yayınları’ndan çıkan Tarsus kitaplarının da fuarda okuyucularla buluşacağı öğrenildi.

Aratos Dergisi 10 yıldan fazla İstanbul, İzmir ve Çukurova Kitap Fuarı’nda açtığı stantla bir yandan Tarsus kitaplarını okurlarla buluştururken diğer yandan da Tarsus’u tanıttı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder