Tarsus’ta 19 Mayıs Kutlaması


 TARSUS-HABER- 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,  Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Tarsus’ta da törenle kutlandı.

Cumhuriyet alanında Atatürk anıtı önünde yapılan törende Tarsus İlçe  Gençlik ve Spor müdürü Memet Öztürk  tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra kutlamalar Yarenlik alanı ve eski Kültür Park içinde devam etti. Buradaki törene Kaymakam Kadir Sertel Otcu,  Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki,  Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rasim Yuvarlakoğlu, Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği  İsmail Taşgit ile  okullardan öğrenciler ve halk katıldı.

Çelenk sunumundan sonra törene katılanlar günün anısına toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Buradaki etkinliğin ardından törene katılanlar 19 Mayıs yürüyüşü yaparak Yarenlik alanından Tarsus Kültür Parka gittiler. Kutlamalar Yarenlik alanı ve eski Kültür Park içinde devam etti.

BİSİKLET TURU RENK KATTI

TABİT üyelerinin katılımı ile Tarsus’ta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı bisiklet turu düzenlendi.  Tarsus Cumhuriyet alanından başlayan bisiklet turunun startı verilirken bisikletliler kutlamalara ayrı bir renk kattı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder