SEÇER, HALKKENT’TE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ


 Başkan Vahap Seçer, Toroslar ilçesine bağlı Halkkent Mahallesi’nde bulunan halk pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

 

Ziyarette Başkan Seçer’i ilgiyle karşılayan esnaf ve vatandaş, “Sana söz yine baharlar gelecek” diyerek Başkan Seçer’e destek verdi. Tüm vatandaşlara sandığa gitmeleri ve yarım kalan işi tamamlamaları çağrısında bulunan Başkan Seçer ise, “Pazar gününden sonra iyi olacağız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar ilçesine bağlı Halkkent Mahallesi’nde bulunan halk pazarını ziyaret etti. Başkan Seçer’e ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, Halkkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Mevlana Mahallesi Muhtarı Murat Yıldırak ve Seçer’in çalışma arkadaşları eşlik etti.

 

Pazarda esnaf ve vatandaşlar tarafından alkışlar eşliğinde “Halkkent sizinle gurur duyuyor” sloganıyla karşılanan Seçer, pazar tezgahlarını tek tek dolaşıp esnafa “Bol kazançlar” dileğinde bulundu. Esnafın istek ve sorunlarını dinleyip pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Seçer, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 

 

Seçer’i ilgiyle karşılayan vatandaşlardan biri, “Çok memnunuz sizden. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” diyerek Büyükşehir’in çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Pazar esnafından biri ise “Ben partiye bakmıyorum. Sen hep bizim yanımızdasın. Pandemide de esnafın yanından oldun. Allah razı olsun senden” dedi. Başkan Seçer ise Mersin halkının her zaman yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

Büyükşehir’in eğitim ve öğretimi destekleme merkezlerinden biri olan Özgürlük Mahallesi Kurs Merkezi’nde eğitim gören gençlerden biri de, merkezden ve öğretmenlerden çok memnun olduğunu belirterek, Başkan Seçer’e eğitime ve gençlere verdiği önemden dolayı teşekkür etti.

 

Yaklaşan seçimle ilgili de duygularını ifade eden vatandaşlardan biri, “Sana söz yine baharlar gelecek” dedi. Tüm vatandaşlara sandığa gitmeleri ve yarım kalan işi tamamlamaları çağrısında bulunan Başkan Seçer ise, “Pazar gününden sonra iyi olacağız” dedi. Bir vatandaş da “Kazanacağız başkanım” diyerek Seçer’e destek verdi.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder