Çamlıyayla Modern Katlı Otoparkına Kavuşuyor

Çamlıyayla Modern Katlı Otoparkına Kavuşuyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Çamlıyayla merkezde yürütülen modern katlı otopark projesinde sona doğru yaklaşıldı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından uygulanan çalışma kapsamında Çamlıyayla merkez Kale Mahallesi Saybaşı sokakta bulunan ve pazar alanı olarak adlandırılan alana katlı otopark inşa edildi. Projede sona yaklaşırken, katlı otopark çevresi ve bazı bağlantı yollarında Büyükşehir Yol Asfalt Birimi ekipleri tarafından, sıcak asfalt serim işlemi de gerçekleştirildi.

 

Başkan Vahap Seçer’in, özellikle yaz aylarında nüfus yoğunluğu artan Çamlıyayla merkezde uzun yıllardır yaşanan otopark sorununa kalıcı çözüm getirmek için yaşama geçirdiği katlı otopark projesi, 3 bin 323 m2 inşaat alanına sahip. 3 katlı otoparkta 121 araç park edilebilecek.

 

Modern mimariye sahip katlı otopark, çok amaçlı da kullanılabilecek. Bu kapsamda zemin katın, belli günlerde pazar yeri olarak hizmet verebilmesi içinde eklentiler yapıldı. Katlı otopark projesinde üst katta, farklı etkinlikler içinde kullanılabilecek. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder