TOKİ, Akdeniz'de Noter huzurunda yapılan çekiliş yaptı


 MERSİN-HABER- Noter huzurunda yapılan çekilişe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da katılarak vatandaşların heyecanına ortak oldu. Kuralar sonucu 67 konut ile 11 ticarethane daha hak sahiplerine teslim edildi.

Konferans salonunda gerçekleşen törene, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, birim müdürleri ile Çay Mahallesi’nde yaşayan ve yeni yükselen konutlarda hak sahibi olan vatandaşlar katıldı. 

Törende konuşma yapan Başkan Gültak, bir süre önce gerçekleşen ilk kura çekimi ve sonrasında yapılan anahtar tesliminden sonra Çay Mahallesi’nde birçok ailenin, modern, güvenli, doğalgazlı, otoparkı, yeşil alanı ve çocuk oyun grupları mevcut, altyapısıyla da eksiksiz olan konutlara yerleştiğini hatırlattı.

“Birileri kafanızı karıştırmaya çalıştı”

“Tüm vatandaşlarımız böylesi güzel, modern ve güvenli evlerinde huzur içinde yaşamaya layıktır” diyen Başkan Gültak; “Göreve geldiğimiz 4 yıl önce, Çay Mahallesi yerinde kentsel dönüşüm projemizi hayata geçireceğimizi anlattığımızda birileri projeyi engellemek ve vatandaşlarımızın kafanızı karıştırmak istedi. Ama bugün geldiğimiz nokta açıktır. İşte bugün bu yeni evlerimizin kura çekimini, sonrasında da anahtar teslimini birlikte yapıyoruz” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder