Tarsus Ticaret Borsası Yönetiminden Tarsus Belediyesine Ziyaret

Tarsus Ticaret Borsası Yönetiminden Tarsus Belediyesine Ziyaret
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Başkan yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, yönetim kurulu üyeleri Yücel Gürbüz, Mustafa Teke ve Ayhan Bayram Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

 

Ziyarette, iş birliği çalışmalarına vurgu yapıldı. Tarsus’un yöresel ürün çeşitliliğinin neler olduğu, hangi alanlarda yapılan tarımdan verimli ürünler elde edilebilir, seracılık konusu, kurutulmuş meyve alanlarında atılabilecek adımlar, yöre insanın ekonomisini desteklemek amacıyla Pazar oluşturulması konuları yapılan ziyaretin ana konuları oldu.

 

Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve Tarsus Ticaret Borsasın kent için önemli bir kurum olduğunu belirterek “Borsamız ile ekonomik ve sosyal alanlarda ortak projeler hazırlayıp kentimize büyük faydalar sağlayabiliriz.” dedi.

 

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, “Tarsus Belediyesi’ne kapılarımız sonuna kadar açık. Belediyemizin yaptığı tarımsal projelere katkı sunmak isteriz. Ülkemiz büyük bir tarım potansiyeline sahip. Kurum olarak doğru yapılan her işin yanındayız” dedi. 

 

Çiftçinin kalkınması, tarımsal ürünlerin işlenmesi, katma değerinin yükseltilmesinin önemli olduğuna değinilen ziyarette; iyi, doğru, bilinçli tarım adına yapılacak projelerde stratejik ortaklık ve iş birliği çerçevesinde bilimsel verilerle doğru ürün, doğru üretim yapılmasının da önemi vurgulandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder