Tarsus Ticaret Borsası Başkanları Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayınladı


Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı kutlama mesajında bayramın, İslam alemine barış, huzur ve refaha vesile olmasını diledi. 

 

Rahmetiyle birlikte bereket dolu günlerin yaşandığı bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ifade eden Ali Seçer şunları dile getirdi: 

“Bir kez daha mübarek Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duygularımızın, inançlarımız, örf ve adetlerimizin uygulanıp sergilendiği, , kardeşlik ve dostluk bağlarımızın arttığı, birliğimizin şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, küskünlerimizin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günlerdir.   

Maalesef, yaşanan deprem felaketi nedeniyle manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı’nı biraz buruk geçireceğiz. Özellikle böyle günlerde birbirimize ve Ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. 

 

Ancak, verdiği huzur ve insan olmanın yüceliğiyle birleşen bayram sevinçlerimiz geleceğe yönelik umutlarımızı yeşertmekte, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı dilerim. 

 

 

 

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, Ramazan Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı. 

 

Meclis Başkanı Murat Kaya , mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geride bırakmak üzere olduğumuz mübarek Ramazan ayının en güzel özelliği, her zaman insanları birbirine yakınlaştırması, mücadeleyi ve hırsları törpüleyerek yardımlaşmayı, dayanışmayı ve kardeşlik bağlarını güçlendirmesidir. 

 

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan Bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak yaşanmalıdır. 

 

Ancak, özellikle bu günlerde birbirimize ve Ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Tüm insanlığın zor bir dönemden geçtiği bu günlerde ve deprem yaralarımızı sarma  mücadelesi verdiğimiz bu dönemde insan olmanın yüceliğiyle birleşen bayram sevinçlerimizi geleceğe yönelik umutlarımızı unutmadan yaşamalıyız. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu, sağlıklı nice bayramlara ulaşmayı dilerim." dedi 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder