MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Levent Uysal Şehitliği Ziyaret Etti

MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Levent Uysal Şehitliği Ziyaret Etti
MHP Mersin Milletvekili adayı Dr. Levent Uysal, Ramazan Bayramı arifesinde Mersin Valiliği’nin düzenlemiş olduğu şehitlik ziyaret programına katılarak aziz şehitlerimizi ve kıymetli ailelerini ziyaret edip duada bulundu.

 

Dr. Levent Uysal “Milletimiz asırlar boyunca dimdik ayakta duruyorsa bu, canını hiçe sayıp vatanımız ve bayrağımız için ölüme koşan şehit ve gazilerimizin sayesindedir. Haklarını ödemek elbette kolay değil.  Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim kıymetlilerimiz. Aziz Şehitlerimizin emanetleri ile Kahraman Gazilerimizi el üstünde tutarak hayat standartlarını yükseltmek için onların sorunlarına çözüm üretmek boynumuzun borcu.” diyerek şehitlerimize olan vefa borcunun altını çizdi.

 

“BU MÜCADELE SON TERÖRİST TESLİM ALININCAYA VE EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILINCAYA DEK DEVAM EDECEK”

 

Sözlerine devam eden Dr. Levent Uysal “Türkiye kolay kurulmadı. Taşında toprağında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere binlerce şehidin, gazinin ve ülkemizi bu günlere getiren güzel yürekli insanların hakkı ve emeği var. Ekonomik istikrarımızın sürekliliği ve toplumsal huzurumuzun devamı öncelikle terörle olan mücadelemize bağlı ve bu mücadelede herkes terörle arasına bir çizgi çekmeli.

Özellikle son dönemlerde terörle mücadelede oldukça yol kat ettik ve bu mücadele son terörist teslim alınıncaya ve en ağır şekilde cezalandırılıncaya dek devam edecek.” diyerek tüm şehit ailelerinin ve gazilerin Ramazan Bayramını kutladı. Şehitlikteki törende karşılaştığı iki şehidimizin evlatlarının eğitim masraflarını üstlenerek evlatlarımıza ömür boyu eğitim bursu veren Dr. Levent Uysal şehit ve gazi çocuklarımıza verilen bursların arttırılması için çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder