Tarsus’lu Yörükler Mehmet Akdoğan’ı Bağrına Bastı

Tarsus’lu Yörükler Mehmet Akdoğan’ı Bağrına Bastı

14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde  AK Partiden  Mersin Milletvekili A. Adaylığı başvurusunu  yapan  Mehmet Akdoğan, Tarsus’ta  sevgi seliyle karşılandı.

Mehmet Akdoğan’ın Milletvekilliği A. Adaylığı ile ilgili olarak, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği  Tarsus Şubesi önündeki toplantıya Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, Mersin Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı, Mahalle Muhtarları, birlik üyeleri ve  çok sayıda vatandaş katıldı.

Kendisini yalnız bırakmayan birlik üyeleri ve  kalabalık  bir vatandaş Topluluğuna  hitap eden  Mehmet Akdoğan  daha sonra kendisine desteklemeye  gelen vatandaşlarla  birlikte makam meydanından yürüyerek  AK parti Tarsus ilçe teşkilatına geçti.

Ak Parti Tarsus ilçe Teşkilatında İlçe Başkanı Hasan Podak  ile bir araya gelen Mersin Ak Parti  Milletvekili A. Adayı Mehmet Akdoğan yaptığı konuşmada Ak partinin  bir hizmet  partisi olduğunu ifade ederek ‘’Bizim amacımız da halkımıza hizmet olduğu için bu kutlu yola  çıktık. Beni bu yolda yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Eğer görev verilirse kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan nasıl hizmet yapılıyor, inşallah buna şahit olacaksınız’’ şeklinde konuştu.

 Ak Parti Tarsus ilçe başkanı Hasan Podak da yaptığı  konuşmada  Mersin Milletvekili A. Adayı  Mehmet Akdoğan’a başarılar dileyerek  ‘’Recep Tayyip Erdoğan’a  yol arkadaşlığı yapmak herkese nasip olmaz Mehmet Akdoğan  yerli ve milli  bir arkadaşımız yaptığı başarılı çalışmaları ile   ektiğini biçen  bir arkadaşımız. Mecliste de  davamızı en iyi  şekilde temsil  edecektir.  Sizlerden temayül yoklamasında  Mehmet Akdoğan  arkadaşımıza  destek vermenizi istiyorum’’ şeklinde konuştu.



 

0 Yorumlar

Yorum Gönder