Tarsuslu Gençler, Bursa’nın Hocasını Üzdü

Tarsuslu Gençler, Bursa’nın  Hocasını Üzdü

TFF 2. lig beyaz grupta  Tarsus İdman Yurdu 8 haftanın ardından Bursaspor karşısında puanla tanıştı. Sarı-Lacivertli ekip  Bursaspor karşılaşmasına kadar oynadığı 8 maçtan da puansız ayrılmış sadece 2 gol atma başarısı göstermişti. Bursaspor karşısında da kalesinde 3 gol gören Tarsuslu gençler, rakibine 3 gol atarak adeta rakibini karıştırdı.

Sarı lacivertli temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, Menemenspor’dan 2, Erzincanspor, Düzcespor ve Somaspor’dan 4, Nazilli Belediyespor’dan 5, Ispartaspor’dan 6, Arnavutköy Belediyespor’dan 9 ve Şanlıurfaspor’dan da 11 gol yemiş ve ligde gol yeme rekoruna doğru gitmişti. Bursaspor karşısında da kalesinde 3 gol gören Tarsuslu gençler, rakibine 3 gol atarak adeta rakibini karıştırdı.

HOCALARI GİTTİ

Bursaspor Kulübü, Tarsus İdman Yurdu karşısında aldığı beraberliğin ardından Teknik Direktörü İsmail Ertekin’le yolların ayrıldığını resmen açıkladı. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bursaspor’da Teknik Direktör İsmail Ertekin’le yollar ayrıldı. Dün oynanan Tarsus İdman Yurdu maçı sonrası yönetimin aldığı karar doğrultusunda gönderilmesine kesin gözüyle bakılan tecrübeli teknik adam ile birlikte yardımcısı Yalçın Gündüz’le vedalaştı. Bursaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde: "Teknik Direktörümüz İsmail Ertekin ve yardımcısı Yalçın Gündüz ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz.”

Bursaspor Tribün lideri Selim Kurtulan da takımının futbolcularına tepki göstererek, “Bu oyuncuların hiçbiri bu formayı hak etmiyor. Birazcık Tarsuslu gençlerden mücadele etmeyi öğrensinler. Ben o gençleri tebrik ediyorum. Terlerinin son damlasına kadar koştular mücadele ettiler. Onları verdikleri onurlu mücadelelerinden dolayı kutluyorum” dedi.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder