Av. Hakkı Meniz 'bu seçim çok önemli''


 

TARSUS-HABER- Ak Parti Mersin Milletvekili A. Adayı  Av. Hakkı Meniz, parti binasında partililer huzurunda aday adaylığını açıkladı.

İlçe başkanı Hasan Podak’ın açılış konuşmasından sonra söz alan  Hakkı Meniz “Bu seçim vatana, millete, devlete sahip çıkma seçimidir” dedi.

Kendisinin Ak Partide ilçe başkanlığı dahil birçok görevlerde bulunduğunu, şu an yönetimde olmasa bile yine partisinin emrinde ve her zaman destekçisi olduğunu, hukuk işlerine baktığını anlatan Hakkı Meniz  “Siyaset ülkeye,  millete hizmet etme sanatıdır. Siyaset vatandaşların ayağına gidilerek yapılmalıdır” diyerek şunları söyledi:

“14 Mayıstaki seçim yüzyılın seçimi olacaktır. Ben siyaseti bir seçim kazancı olarak görmedim. Bir malın birde ömrün zekatı vardır. Ben siyaseti ömrün  zekatı olarak gördüm, bunun için siyasetteyim. bu partide ilçe başkanlığı da yaptım. Yapılan birçok hizmette bizlerinde  katkısı varsa gurur duyarım.  Ak parti döneminde bu kente havaalanı, üniversite, lojistik kent,  yeni Devlet Hastanesi,  Diş hastanesi, Pamukluk barajı yapıldı. Çamlıyayla-Tarsus yolu bizim iktidarımız döneminde başlatıldı ve devam ediyor. Cezaevi ile övünülmez, ama 10 bin kişilik cezaevi yapıldı. Burası için alışverişler Tarsus esnafından yapıyor. Sahil Bandı projesi de hazırlandı. Sahile yollar yapıldı, bağlantıları kaldı.  Yeni Adliye binası, yeni Emniyet ve yeni Hükümet Konağı, yeni SGK binaları bizim dönemimizde bu kente yaptırıldı. Belki  tamamlayamadığımız hizmetler vardır, ama bunları milletvekillerinin takip ederek tamamlanmasını sağlaması gerekiyor.

  Daha sayamadığımız birçok hizmette Ak Partinin imzası vardır. Ama insanlar bunları unutuyor, bizlerde bunları demek ki iyi anlatamıyoruz ki, insanların aklında kalmıyor. Bu kentin elbette il i olmasını isterim. Ama bu kentteki eksikliklerin tamamlanması ile bent zaten Çukurovanın merkezi olacaktır. bu kentte  insanların kalacağı bir otel var, başka otel yok. İl olmaktan daha önemli şeylerin yapılması gerekir. Bu kente yapılan veya başlatılan hizmetlerin takibinin yapılması gerekiyor.

Adana, Mersin, Tarsus ortak düşünmeli. Projeler için birlikte ortak hareket  edilmeli. Bireysel düşünerek büyüme olmaz. Tarım OSB kuruluyor. Yanında yine bir OSB daha yapılacak. Tarsus’tan çıkışta Adana ve Mersin 15-20 dakika mesafede. Tarsus Üniversitesince bir araştırma yapılmalı. Tarsus Üniversitesinde okuyan öğrenciler hafta sonunu Tarsus’ta mı,yoksa Adana veya Mersin’e giderek orada mı geçiriyor.”

TÜRK TOPLUMU KADİRŞİNASTIR

Ülkede yaşanan afetlerin el birliği ile atlatılmaya çalışıldığını belirten Meniz “Ülkemiz kısa bir süre önce büyük bir deprem afeti yaşadı.  Hükümet yaraların sarılması için gece gündüz çalışıyor, insanlar acılarını paylaşıyor.Bu toplumun hayırsever olduğunu kadirşinas olduğunu  bu afette de gördük. İnsanlarımız yardıma koştu, depremzedelere kucak açtı, evlerini açtı. Bu Türk toplumunun ne kadar birbirine tutkun ve bağlı hayırsever olduğunun kanıtıdır.”

Bir insan kendi canını, malını silahını birine emanet ederken düşünür değil mi? Şimdi ülke yönetimini vatanı yeniden birilerine emanet edeceksiniz. Bugünlerde toplumsal hassasiyet  daha da önem kazandı.  Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı  Kemal Kılıçdaroğlu’na baktığınızda , 6’lı masaya bakıldığınızda devleti yönetmeye talip olanlar ülkeyi pazarlık masasına yatırıyor. Bu olamaz. Vatandaşlarımıza diyorum ki, solcu olabilirsiniz, sağcı olabilirsiniz, hükümet proğramları eleştirilebilir. Ama ülke menfaati önemlidir. Vatanı emanet edeceğiniz kişileri iyi seçin.”

0 Yorumlar

Yorum Gönder