Seçer’den İşbirliği Çağrısı

Seçer’den İşbirliği Çağrısı
Başkan Seçer, deprem bölgelerine ziyaretlerini sürdürerek yurttaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Adıyaman'da depremzedeleri ziyaret eden Başkan Seçer, depremin ilk anından itibaren deprem bölgelerini gezmeyi sürdürdüğünü belirterek, “Gerçekten yıkım, can kaybı ve mağduriyet çok büyük. Yerel yönetimler, merkezi hükümet, kurum ve imkanı olan tüm insanlarla el birliğiyle bu yaraları sarmak, insanların acısını dindirmek zorundayız. Hayatın bir an önce normalleşmesi için bütün katkıları yapacağız” dedi.

Adıyaman’ın ayağa kalkması için tüm imkanları seferber ettiklerine dikkat çeken Başkan Seçer, “Elimizin uzandığı her noktaya biz de diğer kurumlarımızla beraber, işbirliği içerisinde Adıyaman'ın ayağa kalkması, hayatın normalleşmesi, vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için, her türlü gayreti göstereceğiz. Umut ediyorum, hep beraber bu yaraları saracağız. Yıkım büyük, acı büyük, kayıplar çok büyük Ama bunları zaman içerisinde hep beraber saracağız” ifadelerine yer verdi.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ı ziyaret eden Başkan Seçer, her türlü iş işbirliğine hazır olduklarını kaydetti. Kılınç ise hizmetlerden dolayı Başkan Seçer'e teşekkür etti.

Adıyaman'daki ilçe ve belde belediye başkanları ile de toplantı gerçekleştiren Başkan Seçer, bölgede ciddi bir çalışma yapılması gerektiğini ve Büyükşehir olarak her türlü işbirliğine açık olduklarını belirterek, Mersin Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda 23 belediye ile ortak olarak Adıyaman’da çalışacaklarını vurguladı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder