Depremzedelere Yardım “Felaketler Birlik Olarak Aşılır”/Tarsus Haber

Depremzedelere Yardım “Felaketler Birlik Olarak Aşılır”/Tarsus Haber
Türkiye’yi yasa boğan deprem afetinin ardından tüm yurtta olduğu gibi Tarsus’ta da yardım çalışmaları sürüyor.

Tarsus Ticaret Borsası deprem felaketinin ardından yardım için kollarını sıvarken, Borsa üyeleri ve Tarsuslu firmalar ile iş insanları da kayıtsız kalmadı.

“Felaketler Birlik Olarak Aşılır”

Borsa, üyeleri ve Tarsuslu firmalar ile iş insanları çok kısa bir sürede büyük bir dayanışma örneği sergileyerek, tüm imkânlarıyla bölge halkının yanında olduğunu göstermek için deprem bölgesinde en çok ihtiyaç duyulan battaniye, yorgan, reçel, marmelat, süt, su, makarna, yağ, salça, bakliyat, yeşil salamura zeytin, kaban, pantolon, kazak, sabun, yeni doğan kıyafeti, bebek bezi, bebe maması, hijyen malzemelerinden oluşan ihtiyaç ürünlerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin  (TOBB)  kriz masası ile temasta bulunarak sevkiyat aracına yüklenmek üzere hazırlandı.

Borsa Meclisinden yapılan açıklamada ise; “Tüm ülkemize geçmiş olsun. Bütün can kayıplarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Hepimiz çok üzüldük. Bu anlamda depremden etkilenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza TARSUS olarak BİRLİKTE bir katkımız olsun anlamında Borsa üyelerimiz, firmalarımız ve iş insanlarımız büyük bir sağduyu gösterdiler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

0 Yorumlar

Yorum Gönder