Depremde Hayatını Kaybeden Tarsuslu Hemşehrilerimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Depremde Hayatını Kaybeden Tarsuslu Hemşehrilerimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı
6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 

Yapılan son açıklamalarda can kaybının 14 bin 351'e, yaralı sayısının 63 bin 794'e yükseldiği ifade edildi.

 Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen depremlerde vefat eden Tarsuslu hemşehrilerimizden şuana kadar 30'u Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Merkez Kabristanı'nda düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Müdürlüğü Sorumlusu Yusuf Nevruz'un verdiği bilgiye göre Tarsus'tan 4 Mersin’den 7 Canaze Nakil Aracı deprem bölgesinde aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. 

Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Müdürlüğü olarak gece-gündüz demeden büyük bir özveriyle depremzedelere hizmet verdiklerini belirten Yusuf Nevruz depremden duyduğu üzüntüyü dile getirerek her zaman ve mekânda halkımızın yanındayız dedi. Deprem bölgesinde cenaze nakil çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Haber: Emine Kuren

0 Yorumlar

Yorum Gönder