Tarsus Muharip Gaziler Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Borsaya Ziyaret


Tarsus Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rasim Yuvarlakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretinde Borsanın şehit yakınları ve gazilere gösterdiği yakınlıktan ötürü teşekkürlerini ileterek yeni seçilen meclis üyelerini tebrik ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Seçer, “Bu topraklar yeryüzünün en kıymetli toprağı. Çünkü her karışında şehit var. Değeri paha biçilemeyen topraklara sahibiz. Bu topraklar kadar her metrekaresine bu kadar bedel ödenen yeryüzünde başka bir toprak, yeryüzünde başka bir ülke yok. Bunun kıymetini bileceğiz. Sizlerin gösterdiği fedakarlığın kıymetini bileceğiz. Ülkemizin bugün gelmiş olduğu medeniyet seviyesinde en büyük pay, canları pahasına mücadele veren ve bu toprakları bizlere emanet eden şehit ve gazilerimizindir. Bu değerlere sahip çıkmak ve onları yüceltmek bizim görevimizdir” dedi.

Bugüne kadar borsanın Tarsuslu gazilere olan yakınlığını ifade ederek, dernek olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Tarsus Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rasim Yuvarlakoğlu, derneğin armasının yer aldığı flamayı hediye etti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder