Tarsus Belediyesi 21 Ayda Kırsal Ve Merkez Mahallelerde 340 Kilometre Asfalt Yaptı

Tarsus Belediyesi 21 Ayda Kırsal Ve Merkez Mahallelerde 340 Kilometre Asfalt Yaptı

Tarsus’ta kesintisiz ve daha güvenli ulaşım için kentin dört bir yanında yoğun çaba harcayan Tarsus Belediyesi 21 ayda 340 kilometre asfalt yaparak vatandaşların daha konforlu yollara kavuşmasını sağladı. 

Başkan Bozdoğan, “Hedefimiz, kentimizin tüm mahallelerinin yol standardını yükseltmek, her hemşehrimizin daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamını sürdürmesine katkı sunmaktır” dedi.

Kırsal ve merkez mahallelerde sıcak ve sathi asfalt işlemlerini programlar dâhilinde aralıksız sürdüren Tarsus Belediyesi mahallelerde konforlu ve güvenli ulaşım için 21 ayda 340 kilometre asfalt yaptı. Dr. Haluk Bozdoğan’ın da yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program ve vatandaşlardan gelen talepleri inceleyerek sonuçlandırdı. Öncelik gerektiren bölgelerden başlayarak çalışmalarını sürdüren ekipler yoğun bir tempoyla yıllarca girilmedik birçok yolu da asfaltlayarak konforlu ulaşım sağladı. Ekipler, asfalt çalışmalarının yanı sıra fiziki koşullara bağlı olarak yenileme ve düzenleme çalışmaları da gerçekleştirdi.

 

“GÖREVE GELDİĞİMİZDEN BERİ ŞEHRİMİZE DEĞERLER KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞTIK”

Yapılan her çalışmanın geleceğin modern Tarsus’unu oluşturacak bir basamak olduğunu ifade eden Başkan Bozdoğan,” Göreve geldiğimizden beri şehrimize değerler kazandırmak için çalıştık. 10 yıldır çözülemeyen yol sorunu olan mahallelerimiz şimdi güvenli ve konforlu yollara kavuştu. Göreve gelmeden önce verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz ”dedi.

 

“MODERN VE GÜVENLİ YOLLAR İÇİN MESAİ HARCAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Bozdoğan, “Belirlediğimiz planlamalar ve ortaya koyduğumuz hedeflerimizi gerçekleştirmek adına ekiplerimiz gece gündüz sahada kalarak çalıştı. Bunun neticesinde de 21 ayda 340 kilometre asfalt serimi gerçekleştirdik. Hedefimiz, kentimizin tüm mahallelerinin yol standardını yükseltmek, her hemşehrimizin daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamını sürdürmesine katkı sunmaktır. Bu vesileyle büyük bir özveriyle çalışan bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın çok daha modern ve güvenli yollarla sevdiklerine ulaşması için mesai harcamaya devam edeceğiz” dedi.



0 Yorumlar

Yorum Gönder