Tarsus Ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği, Borsaya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Tarsus Ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği, Borsaya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Bayram tarafından karşılanan Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneğinin ziyaretinde derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında istişarede bulunuldu.

Dernek Başkanı Mustafa Naci Güllü, “Dernek yönetimimle birlikte bizleri ağırladıklarından dolayı Ali bey ve Ayhan Beye teşekkür ediyoruz. Bizler mahallelerimizde halkın memnuniyetini esas alarak elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraş veriyoruz. Muhtarlık özverili bir görevdir. Layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Tarsus Ticaret Borsası sosyal sorumluluk projesi kapsamında mahallelerimizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda yardımında bulunurken, öğrencilerimize de giyim yardımı yapıyor.” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  ve Muhtarlarının kente sunduğu katkıların önemli olduğuna değinen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, “ Mahallelerimizde ilk kapısını çaldığımız kişiler muhtarlarımızdır. Temel değerlerimiz aynı. Söz konusu olan üyelerimiz, vatandaşlarımız ve ilçemizin geleceği olduğu zaman aynı noktada her daim buluşabiliyoruz. Şehrimizde sosyal dengenin sağlanmasında muhtarlarımızın gösterdiği gayrete de şahidiz. Sizler bizim için önemlisiniz, sizleri çok önemsiyoruz Bu bizler için çok önemli. Bu konuda Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneğimize ve Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Türk Bayrağı hediye eden Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneğinin ziyaret heyetinde Dernek Başkanı- Anıt Mahallesi Muhtarı Mustafa Naci Güllü, Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Muhittin Borlukan, Kumdere Mahalle Muhtarı Yakup Alışkan, Hacıbozan Mahalle Muhtarı İsmail Şener, Büyük Kösebalcı Mahalle Muhtarı Nazım Yücel, Dadalı Mahalle Muhtarı Durmuş Karakaya hazır bulundu.



 

0 Yorumlar

Yorum Gönder