Mersin Büyükşehir Yol Yapım Ekipleri 15. Cadde’de Çalışmalarını Sürdürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent genelinde yol ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. 

Kentin birçok noktasında eş zamanlı olarak çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, deforme olmuş yolları yenileyerek, vatandaşların hizmetine sunuyor. Ekipler, Yenişehir ilçesi Fuat Morel Mahallesi’nde yenileme çalışmalarına başladı.

Çalışmalar etaplar halinde sürüyor

Kentin birçok noktasında eş zamanlı olarak yol ve asfalt çalışması yürüten Büyükşehir ekipleri, deforme olmuş yolları yenileyerek, vatandaşların hizmetine sunuyor. Çalışmalar kapsamında ekipler, Yenişehir ilçesi Fuat Morel Mahallesi 15.Cadde’de yol ve asfalt çalışması başlattı. Etaplar halinde çalışmalarına devam eden ekipler, ilk olarak 36. Cadde ile İsmet İnönü Bulvarı arasındaki kısımda kalan 720 metre uzunluğundaki yolda çalışmalarına başladı.

Zemin ve alt temel hazırlıklarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimine geçen ekipler, kısmi kapama yaparak çalışmalarını sürdürüyor. Fuat Morel ile 50.Yıl Mahalleleri sınırlarını içine alan ve yaklaşık olarak 2 bin 600 metre uzunluğundakiyolda çalışma gerçekleştirecek olan ekipler, mevsim şartlarına göre faaliyetlerini sürdürecek. Büyükşehir’in yol yapım ekipleri, program dâhilinde kentin her noktasına hizmet götürmeye devam edecek.

0 Yorumlar

Yorum Gönder