“Engelsiz Hayat” konulu panel yapılacak

“Engelsiz Hayat” konulu panel yapılacak
Bugün 2 Aralık 2022 tarihi itibari ile saat 15.00’de Asutay işhanı Güner Baykal toplantı salonunda  Engelliler haftası ilk gün etkinlikleri var. Tarsus belediyesinin ve Kent Konseyinin desteği ile gerçekleşecek etkinlikte “Engelsiz Hayat” konulu panel yapılacak.

3 Aralık günü saat 10.00’da Cumhuriyet alanında Atatürk anıtı önünde çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayacak etkinliklerde Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan, günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapacak.
 Tarsus Otizm Derneği başkanı Fatih Düzenli ise günün önemi ve anlamına uygun bir şiir seslendirecek. Fatih kardeşimin daha önceki etkinliklerde okuduğu birbirinden güzel şiirler gibi, bu kez yine duyguların coşacağını sanıyorum.
Etkinliklerin devamı saat 10.30’dan itibaren Kültür Park (Eski park) içinde devam edecek. Burada şiirler okunacak, folklor gösterileri, tiyatro etkinlikleri yapılacak, sakatlar korosu sevilen türkü ve şarkılardan bir demet sunacak. Burada Ayşe Kan Beçet ve Fikri Topuz’un da müzik  dinletisi olacak, kaçırmayın derim.

0 Yorumlar

Yorum Gönder