BİSİKLETÇİ GENÇ TARSUS’TA KONUK OLDU


TARSUS-HABER-  Bisikletleri Yaşatalım sloganıyla İstanbul’dan bisikletiyle yola çıkıp Diyarbakır’a yolculuk yapan Can Niyazi Bad Tarsus’a da uğradı.

Bisiklet tutkunu Can Niyazi Bad 'Bisikletlileri Yaşatalım'' sloganıyla İstanbul'dan yola çıkan ve  kazalarının yaşandığı güzargahlarda mola veren Can  mola için geldiği Tarsus’ta TABİT tarafından ağırlandı.

Bad “Toplumda ve kara yollarında bisikletin bir araç olduğunun farkındalığını artırmak için İstanbul’dan Trakya, Ege, Akdeniz ve oradan Diyarbakır’a gideceğim. 2 bin 500 kilometre boyunca bisikletçi arkadaşlarımla dayanışmayı artırıp, bisikletli ölümlerine karşılık birlikte harekete ediyoruz.. Bu yolculuk 1,5 ay kadar sürecek. Bisikletçi arkadaşlarımızla diyalog kurmanın yanı sıra bir de bisiklet üzerinde kaybettiğimiz arkadaşlarımızı anarak, ailelerinin yalnız olmadıklarını da göstermeye çalışacağız. Bisikletin farkındalığını artırmak istiyorum” dedi. Hedef 4 bin km. olarak açıklandı.

GÖKHAN ÖZBERK'TEN TEŞEKKÜR

TABİT adına kendisini ağırlayan Gökhan Gökberk “Can arkadaşımızı Tarsus Tenis kulübünde ağırladık. Ayrıca Tarsus Ekspres gazetesini ziyaret ettik. Kendisini bu güzel projeden dolayı tebrik eder, iyi yolculuklar dileriz.” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder