Başkan Bozdoğan Yapımı Devam Eden Ve Tamamlanan Proje Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Başkan Bozdoğan Yapımı Devam Eden Ve Tamamlanan Proje Alanlarında İncelemelerde Bulundu
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus halkına söz verdiği projeleri bir bir tamamlayarak kente kazandırıyor. Sağlık yerleşkesi, semt pazarları, okuma salonları, mahalle kreşleri, sosyal tesisler, seyir terası, muhtar odaları, yeşil alan ve çocuk parkları gibi birçok projetamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmaya hazırlanıyor. Tarsus’a kazandırılmak üzere sona doğru gelinen proje alanlarını ziyaret eden Başkan Bozdoğan, incelemelerde bulundu.

 İnsan odaklı hizmet anlayışı ile altyapıdan eğitime, sosyal ve kültürel aktivite alanlarından hizmet binalarına kadar her alanda Tarsus’u geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Tarsus Belediyesi, projeleri birer birer vatandaşların hizmetine sunuyor Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın daha önce müjdesini verdiği projeler yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak. Okuma salonlarından, sosyal tesislere, yeni parklardan, tarım alanlarına, hizmet noktalarından, aile sağlık merkezlerine kadar birçok proje Tarsus’ta birer birer hayata geçiyor.

 

BAŞKAN BOZDOĞAN TAMAMLANAN PROJELERİN MÜJDESİNİ VERDİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Şahin Mahallesi’nde yapımı tamamlanan aile sağlığı merkezi, okuma salonu ve mahalle kreşini, Tozkoparan Zahit Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve yakın zamanda vatandaşlara sunulacak olan aile sağlığı merkezini, okuma salonunu, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirilecek olan, iş sağlığı güvenliği ve meslek hastalıkları ağırlıklı olmak üzere halk sağlığı konusunda kente önemli bir kazanım olacak “Sağlık Yerleşkesi’’ alanını, Bağlar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan muhtar odası ve çocuk parkını, Altaylılar Mahallesi’nde vatandaşların ve esnafın alışveriş konforunun sağlanması için çalışmaların devam ettiği pazar yerini, Taşkuyu ve Dedeler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan, sosyal donatı alanlarının bulunduğu sosyal tesisleri, Şehitler Tepesi Mahallesi’nde yapımı tamamlanmış olan semt pazarını, Şehitler Tepesi Mahallesi’nde yapımı devam eden ve turizme önemli katkı sağlayacak olan seyir terası alanlarını yerinde ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

“PROJELERİMİZ BİR BİR HAYATA GEÇİYOR”

Başkan Bozdoğan, projelerin vatandaşlarla buluşması için gün sayıldığını ve yakında hizmete sunulacağının müjdesini vererek, “Vatandaşlarımızın refahını ve yaşam kalitesini arttıracak olan projelerimiz bir bir hayata geçiyor. Projelerimizin kentimize hayırlı olmasını diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

 



 

0 Yorumlar

Yorum Gönder