Seçer: “Mersin’deki 1.9 Milyon İnsan Benim Kalbim, Gözüm Ve Ruhumdur”


Vatan sevgilerini eleştirenleri, eksiklik ve kompleks içerisinde olmakla niteleyen ve ‘Bugün Atamızın huzuruna çıkarken kalbimiz başka, gözümüz başka, dilimiz başka çıkmadık’ diyen Başkan Seçer, “Biz, Atamızın dediği gibi, vazifesini en iyi yapanlardanız ve dolayısıyla vatanımızı en çok sevenlerdeniz” diye konuştu.

Mersin’in her köşesine hizmetleri adil bir şekilde götürmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Seçer, “Mersin’in selameti için bizlere oy veren vermeyen 1.9 milyon Mersinli hemşehrim benim kalbimdir, benim gözümdür, benim ruhumdur” ifadelerini kullandı.

Siyasetin dönemsel olarak zor ve gergin günler geçirdiğini kaydeden Başkan Seçer, “Fakat, geçmiş yüzyıl içerisinde yaşanan buhranlı dönemlerden bu toplum nasıl çıktıysa, bu süreci de atlatacak ve normal bir sürece evrilecektir” diye konuştu.

Başkan Seçer, “Demokrasilerde hesap verme yeri sandıktır, yargıç da milletimizdir. Bizler de hesabımızı sandıkta milletimize vereceğiz. O yüzden herkesin siyasi mücadelesini, demokrasi ve hukuk kuralları çerçevesinde yapması lazım” ifadelerini kullandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder