Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlenen bisiklet sürme etkinliği

 

MERSİN-HABER- İl Milli Eğitim Müdürü  Adem KOCA, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlenen bisiklet sürme etkinliğinin startını verdi.

Öğretmenlerimizin katılımlarıyla düzenlenen bisiklet sürme etkinliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bahçesinde start alarak Mezitli AMFİ tiyatroda sona  erdi. Etkinliğin ardından katılımcı öğretmenlerimize sertifikaları verildi.

 İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA, "24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle meslektaşlarımla bir araya gelerek birçok etkinliğin içinde yer almaktan gurur duyuyorum. Eğitim açısından en az akademik başarı kadar beden ve ruh sağlığının, sporun önemini her zaman vurguluyoruz. Bu anlamda bu etkinliğin öğrencilerimize örnek olmasını, evlatlarımızın açık havada fiziksel aktivitelerde bulunarak beden ve ruh sağlıklarına katkıda bulunmalarını temenni ediyorum. Hareketli bir yaşam ve sporun her şekli son derece kıymetlidir. Öğretmenlerimizin bu konuda ne kadar duyarlı olduklarının farkındayız. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen ve bugün burada bizimle olan tüm meslektaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum." dedi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder