Halk Restoran’a Vatandaştan Tam Not


Tarsus Belediyesi, vatandaşların güvenilir ve hijyenik koşullarda uygun gıdaya erişebilmelerini sağlamak amacıyla Halk Restoran’da 5 çeşit yemeği 30 TL'den satışa sunuyor. Yoğun talebin olduğu restoran vatandaşlardan tam not alıyor.

Tarsus Belediyesi uygun fiyatlı 5 çeşit yemeği 30 TL’den Tarihi Siptilli Çarşısı’nda açılan Halk Restoran’da vatandaşların hizmetine sunuyor. Üretici Kadın Kooperatifi’nden kadınlar tarafından hazırlanan yemekler içinuzun kuyruklar oluşuyor.

Öğle yemeklerinin uğrak noktası haline gelen Halk Restoran’da temiz ve lezzetli yemekler vatandaşa sunuluyor. Öğrencilerden, emekçilere kadar her kesimden vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. Restoranda zaman zaman uzun kuyruklar oluşuyor. Öğlen saatlerinde başlayan kalabalık, ortalama saat 12.00’den 16.00’ya kadar devam ediyor. Ayrıca her gün anne eli değmişçesine özenle hazırlanan yemekler, talep edildiği takdirde paket haline getirilerek, vatandaşın daha hızlı bir şekilde restorandan alması sağlanıyor. Açılan restorandan memnun olduklarını belirten vatandaşlar,lezzetin, yemek çeşitlerinin fiyat performans açısından güzel olduğunu söylüyor.

 

“TARSUS BELEDİYESİ İNSAN YAŞAMINA DOKUNUYOR”

 

Yapılan bu hizmetten dolayı teşekkürlerini ileten bir vatandaş “Öncelikle bu kadar çeşit yemeği uygun fiyata satın almak günümüz koşullarında çok kolay değil. Belediyecilikte insanın yaşamına dokunan çalışmalar yaptığı için bu konuda Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ediyoruz. Yemekler güzel, kaliteli ve sağlıklı. Ne yediğimizi biliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler.” şeklinde konuştu.

 

“BELEDİYEMİZİN ÖNCÜLÜĞÜNDE HALKA GÜZEL HİZMET”

 

Halk Restoran’a herkesin gönül rahatlığı ile gelebileceğini kaydeden bir başka vatandaş ise “Yemekler çok güzel. Ortam tertemiz, keşke başkayerlerede açılsa. Belediyemizin öncülüğünde halka güzelbir hizmet sunuluyor. Ayrıca fiyat olarak çok güzel.Başkanımız Haluk Bozdoğan’dan Allah razı olsun. Herkesin gelip tercih edebileceği bir yer. Herkes gönül rahatlığıyla gelebilir.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder