Çağ Üniversitesinde Narko Gençlik Modülü Eğitimi Verildi


Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından Çağ Üniversitesinde  öğrencilere terör örgütlerinin  eleman  kazanma yöntemleri,  uyuşturucu ile mücadele ve Güvenli İnternet kullanımı vb. konularda açılan stantlarda  bilgiler verildi.

 

Çağ Üniversitesinde düzenlenen Narko Nokta faaliyeti kapsamında TEM Grup Amirliği, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Aile içi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ve Trafik Denetleme Büro Amirliği  ekipleri tarafından öğrencilere  Narko Gençlik Modülü Eğitim verildi.

 

Açılan bilgilendirme  stantlarında Uyuşturucu ile mücadelede toplumsal farkındalığı oluşturmak ve bu mücadeleye etkin katılımın sağlanması amacıyla bilgilendirme ve önleme faaliyetleri,Terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri anlatılarak suç ve suç örgütlerine bulaşmamak için yapılması gereken konular ve suç örgütlerinin gençleri istismar edebileceği durumlar, Şiddetin önlenmesi için alınabilecek önleyici ve koruyucu tedbirler, Hırsızlık, Dolandırıcılık, Güvenli Internet Kullanımı, genel güvenlik konuları,Trafik güvenliği açısından sürücü ve yayaların uyması gereken genel trafik kuralları, hakkında bilgilendirmelerde  bulunuldu.

     Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği önleme ve bilgilendirme faaliyeti kapsamında 300 kişiye ulaşıldığı ve  Narko Gençlik Modülü Eğitim verildiği bildirildi.




 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder