TTB BAŞKANLARINDAN KUTLAMA


TARSUS-HABER- Başkanlık seçimlerini tamamlayan Tarsus Ticaret Borsasın da , Yönetim Kurulu Başkanlığına Ali Seçer ve Meclis Başkanlığına Murat Kaya tam oy alarak seçildi. 

 Tarsus Ticaret Borsası  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer ve Meclis Başkanı Murat Kaya, gerçekleşen ilk meclis toplantısında Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

 

Mevlid kandili münasebetiyle TTB Başkanları yayımladıkları kutlama mesajında, rahmet elçisi Hz. Muhammed (SAV)'in yer yüzüne teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili'nin tüm insanlık alemine hayırlara vesile olması temennisinde bulundular. 

İslam alemi olarak bir Mevlid Kandili'ni daha idrak edecek olmanın manevi huzuru ve mutluluğunu bir arada yaşadıklarını belirten TTB Başkanlarının ortak mesajında şu ifadelere yer verildi: 

"Sevgili Peygamberimizin dünyaya teşrif ettiği bu anlamlı gecenin, Peygamber Efendimizin insanlığa sunduğu değerleri anlayıp, hayatımızı onun yüce ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir yenilenme gecesi olmasını diliyoruz.  

Bu duygu ve düşüncelerle, Mevlid Kandilinin dünyanın çeşitli bölgelerinde zulüm ve yoklukla mücadele eden tüm mazlumların huzur ve refaha erişmesine, ülkemizin birlik ve beraberliğini pekiştirmesini, İslam alemi ve dünyamıza barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyoruz." 

 

 



0 Yorumlar

Yorum Gönder