TİY YÖNETİMİ "TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ BOZKURT'A GÜVENİYORUZ"


TARSUS-HABER-TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu yönetimi, Teknik Direktör Serdar Bozkurt'a güvendiğini açıkladı.

Fırat Maktay'ın haberine göre Teknik Direktör Bozkurt ve ekibinin Sezon başında koydukları Şampiyonluk hedefine ulaştıracağına inandıklarını ve güvendiklerini belirten Sarı lacivertli yönetim, konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
"10 haftayı geride bıraktık. Bu süre zarfında takımımız 3 galibiyet, 6 beraberlik 1 mağlubiyet elde etti. Topladığımız 15 puanla klasmanda 10. Sırada bulunmaktayız. Grup lideri ile aramızda 5 puan bulunmaktadır. İç sahada ve dış sahada birçok kazanabileceğimiz maçlardan puanlar yitirdik. Talihsizlik ve şanssızlıktan beklenmeyen, hesapta olamayan istemediğimiz puanlar kaybettik. Buna rağmen Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt , Hes İlaç Afyonspor galibiyetiyle takımının zirve ile olan puan farkını azalmıştır. Bundan sonraki maçlarda daha iyi sonuçlara imza atarak, takımımızı zirve taşıyacağına inanıyoruz . Taraftarlarımız sabretsin, teknik ekip ve oyuncularına güvensin. Onlar beklentilere cevap vereceklerdir.Teknik ekibimizin de oyuncularımızın da tek düşünceleri tek mücadeleleri Tarsus idmanyurdu'nu başarıya bir üst lige taşımaktır. Yönetim olarak da bizler Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt'un, ekibinin ve oyuncularımızın yanındayız ve arkasındayız, güveniyoruz.
Tarsus idmanyurdu olarak 100. Yılımızda hedefimiz mutlak şampiyonluktur"

0 Yorumlar

Yorum Gönder