TARSUS’TA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANIYOR


 TARSUS-HABER- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tarsus’ta  28 Ekim 2022 Cuma günü saat 13.00’de  çelenk sunumu ile başladı. Bu sabah törenlere devam edilecek.

Cumhuriyet alanında saat 13.00’de Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile kutlamalar başladı..

Bugün (29 Ekim sabahı) saat 09.30 da Kaymakam  makamında  tebrikler kabul edilecek. Saat 10.00’da ise Cumhuriyet alanında Atatürk anıtı önünde kutlamalar yapılacak. Kaymakam, Garnizon komutanı, belediye başkanı tarafından törene katılanların ve halkın bayramı kutlanacak. Tensip buyururlarsa kaymakam tarafından günün anlam ve önemi hakkında bir konuşma yapılacak. Ardından gösteriler sunulacak, tören geçişi ile kutlamaların Cumhuriyet alanındaki bölümü sona erecek.

 

HALUK LEVENT KONSER VERDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Tarsus Belediyesi tarafından 28 Ekim akşamı Atatürk Gösteri merkezinde Haluk Levent  konseri gerçekleştirildi.

Haluk Levent, sevilen şarkılarını 28 Ekim Cuma Günü saat 21.00’da Tarsuslularla Atatürk Gösteri Merkezi’nde birlikte söyledi.. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet etkinliklerine katılan Tarsuslulara teşekkür etti.

Cumhuriyetimizin 99. Yıldönümü Etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder