Tarsus Ticaret Borsası Meclisinden Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret


Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer ve Meclis Başkanı Murat Kaya, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​ 

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Ali Seçer, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “İş dünyasının seçimiydi, önemli bir seçimdi.  Yaklaşık 11 yıldır görev yaptığım Tarsus Ticaret Borsası’nda 9 yılı Başkan Yardımcılığı ile geçti. Önemli işler yaptık. Türkiye’nin en iyi ilçe borsalarından birisi olduk.  Birçok ili de geride bırakarak, akredite borsada ödüle doymayan bir Tarsus Ticaret Borsası var. Yatırıma istihdama yönelik birçok projeye imza atmış,  birçok projeyi de kafasında tasarlayan bir borsa. Neden zor bir seçimdi? Temsil makamları önemli ve kıymetli makamlar. Hem bu makama layık olmak hem de süreci devam ettirmek için biz de bu çabayla çok da genç bir ekip yaptık. Önemli insanları bünyemize aldık. Bu doğrultuda girdiğimiz seçimden başarıyla çıktık. İyi bir sonuçla da görevimize devam etmeye başladık. 

Bugün bizim için kıymetli bir ziyaret yaptık. Öncelikle meclisimizin ilk ziyareti. Ardından, Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Türkiye’de bu camiaya iş dünyasına çok büyük katkıları var. Bu inkâr edilemez çünkü kendisi de bir iş insanı. Onunla bir arada olmak düşüncelerimizi paylaşmak sorunlarımızı dile getirmek bize zevk verdi. Güzel bir ziyaret gerçekleştirdik. Ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. 

Genel Kurul dönemi geldiğinde Türkiye’de iş dünyası, odalar ve borsalar gereğini yapacak. Oluşturulmuş bir dünya var. Sayın Hisarcıklıoğlu Başkanımız kıymetli bir insan. Yol yürüyor. Yürümeye devam ediyor. Biz de onunla aynı yolu yürüyeceğiz”. Dedi. 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder