Tarsus Ticaret Borsası Meclisi KGF Başkanı Erdoğan Özegen ile bir araya bir araya geldi


Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer ve Meclis Başkanı Murat Kaya ile birlikte Borsa Meclisi , Kredi Garanti Fonu (KGF) Başkanı Erdoğan Özegen ile bir araya gelerek planlanan destek paketi hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Özegen, iş dünyasına yönelik üç ayrı başlık altında kullandırılan ve yeni planlama sürecinde hazırlanmasına başlanan destek paketi hakkında detaylı bilgiler paylaşarak, geçmiş dönemde olduğu gibi iş dünyasının her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer ve Meclis Başkanı Murat Kaya , " KGF Başkanımız Özegen’in sürecini takip ettiği ve işletmelere yapılması planlanan yeni destek paketinin, iş dünyamız için de çok önemli bir süreci başlatılmış olacağını ifade ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, “ Ziyaretimiz nedeniyle sıcak karşılamaları ve detaylı bilgi paylaşımları nedeniyle başkanımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Meclis Başkanı Murat Kaya ‘da, “Bu kapsamda alınacak kredilerin amacına uygun kullanılmasını temin etmek için bankalarımızın ve firmalarımızın gereken hassasiyeti göstereceklerine inanıyoruz. Sürecin iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyarette, Meclis üyelerinin Kredi Garanti Fonu (KGF) ile ilgili sorularını da cevaplayan KGF Başkanı Erdoğan Özegen “Yeni bir destek paketini iş dünyamızın hizmetine sunacağız. Amacımız tedarik zincirinde sürekliliği sağlayacak yatırım üretim istihdam ihracat ve cari fazlayı destekleyecek bir ekonomik destek iklimi oluşturmaktır.” diye konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder