SIKINTILAR YAŞAYAN TARSUS İDMAN YURDU ÇIKIŞ ARIYOR


TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idman yurdu,  istediği gibi başlayamadığı ligde yarın deplasmanda oynayacağı  Bursaspor'u yenerek çıkışa geçmek istiyor.


Tarsus İdman Yurdu  Basın Sözcüsü Hakan Canan Can,  iyi bir kadro kurmalarına rağmen ligde istedikleri sonuçları alamamanın sıkıntılarını yaşadıklarını  belirtti.


Her Anadolu kulübünün içerisinde bulunduğu  maddi sorunları kendisinin de yaşadıklarını  kaydeden Basın sözcüsü  Can, ligde zor, Kulüp olarak sorunlar  yaşadıkları bu dönemden Bursaspor 'u deplasmanda yenerek aşmak istediklerine vurgu yaptı.

Basın Sözcüsü Can,  Süper Ligde şampiyonluk yaşamış Bursaspor'un da zor günler  yaşadıklarına  da dikkat çekerek şunları söyledi:


"Her iki ekibi de zor bir 90 dakika bekliyor. Hak eden kazansın. Geçen hafta Nazilli Belediye Spor maçının uzatmalarında  2 puan bıraktık. Takım olarak tek sıkıntımız maddiyat. Başka bir sıkıntımız yok. Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğan’ın  dışında şehrin takıma maddi anlamda destek sağlamıyor. Bu sorun ve sıkıntı ile Bursaspor 'a konuk olacağız. Zor  bir maç, lakin oyuncularımıza güveniyoruz. Teknik ekibimize güveniyoruz. Üzerimizdeki sıkıntıları, soruları ve karabutları Bursaspor  galibiyetiyle atacağız Ligde çıkışa geçerek hedeflediğimiz  100. Yıl şampiyonluğu adına emin adımlarla zirveye yürüyeceğiz  Bunun inancı içerisindeyiz."

0 Yorumlar

Yorum Gönder