SEVEN VE AKDAĞCIK’TAN BORSAYA HAYIRLI OLSUN ZİYARET İ


Tarsus Maya Göz Hastanesi kurucu ve doktorlarından, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yunus Seven ve Tarsus İdmanyurdu Şöhretler Derneği Başkanı ve TİY eski kulüp başkanı İsmail Akdağcık Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Ali Seçer ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

“Birlikte hizmetin gönüllüsüyüz” diyen Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Ali Seçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Tarsus’umuza dair konuların çözümü noktasında birlikte hizmetin gönüllüsüyüz. Bizde Borsa meclisi ve yönetimimizle şehrimize faydalı olma konusunda üzerimize düşeni yapacağız.’’ diye konuştu.

Mehmet Yunus Seven, Tarsus Ticaret Borsası başkanlığına seçilen Ali Seçer ve yönetim kurulu üyelerini kutladığı ziyaretinde “Borsa üyelerinin tercihiyle Başkanlığa seçilen Ali Seçer kardeşimizi ve ekibini kutlarım. Bölgeye ve üyelerine en iyi hizmeti vereceklerine yürekten inanıyorum ifadesini kullandı.

Tarsus İdmanyurdu Şöhretler Derneği Başkanı ve üretici  İsmail Akdağcık, “Bir zamanlar tarım işsizlik sorununa bir nebzede olsa çözüm olabiliyordu. Ancak, son yıllarda gerçek anlamda yatırım alamayan kentimiz bu anlamda sıkıntı içerisindedir. Ancak şehrin geleceğine yön verecek olan yine sizler gibi güçlü kurumlar olacaktır. Tekrar hayırlı olsun, başarılar diliyorum” dedi."


ESNAF ODA BAŞKANLARINDAN ZİYARET

Esnaf Oda Başkanları, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Ali Seçer’e  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Ali Seçer ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Tarsus  için yapılacak her çalışma sırasında herkesin ortak akıl hareketi içerisinde birleşmesi gerektiğine vurgu yaptı.

 Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer , “Bir bölgenin kalkınması, gelişmesi ve kültürel refahının artmasının sağlanmasında oda ve borsalar ile esnaf odalarının da koordinasyon kurup elbirliğiyle ortak akılla hareket etmesi gerekir. Bu noktada paylaşımlarımızı ortak platformlara beraber taşıyarak hem Tarsus hem de bölge için birliktelik sağlamış oluruz.” şeklinde konuştu.

 “Hepimiz Tarsus için çalışıyoruz.” Ortak mesajında bulunan Esnaf Oda Başkanları, gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde esnafların sorunları ile borsa üyelerinin, üreticiler ve tüccarların sorunlarının sonuçta ortak noktada buluştuklarına değinerek, temsille yüklendikleri sorumlulukların istişare ve diyalogların artırılması ile birlikte güç kazanılır mesajını verdiler."

 

 


0 Yorumlar

Yorum Gönder