SEÇER: 'PROVAKASYONLARA KARŞI UYANIK OLACAĞIZ''


 MERSİN-HABER- Siyasi platformlarda gerekli yerlere gerekli mesajları verecek yürekte ve birikimde olduklarını kaydeden Başkan Vahap  Seçer, “Kentimiz maalesef, merkezi bütçeden hak ettiği kadar yararlanamıyor. Mersin dışından gelip, siyasi makam elde edenlerin değil; bu bölgeyi bilen ve sizin içinizden çıkan temsilcilerin Ankara'da hakkımızı savunması lazım” diyerek; provokasyonlara, tezgahlara ve saldırılara karşı uyanık olacaklarını da ifade etti.

Gecenin açılış konuşmasını RotaBusiness Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esat Durak yaptı. Durak konuşmasında, gecenin yavaş yavaş geleneksel hale geldiğinden söz ederek, organizasyonda emeği geçenlere, destek veren sponsorlara ve seçici kurula teşekkürlerini iletti.


Başkan Seçer, Mersinekonomisine yön veren değerli iş insanlarına ödüller takdim edeceklerinden söz ederek, “Bizim için önemli olan Mersin’e ekonomi, sanat, kültür dünyasındandeğer katan insan sayısını artırmak. Bu durum bana daha fazla mutluluk, daha fazla şevk ve daha fazla azim veriyor. Çünkü ben bu kentin belediye başkanıyım. Herkesin güvencesiyim, abisiyim, kardeşiyim veherkese hizmet götürmekle mükellefim” dedi.

Başkan Seçer, siyaseti siyasi platformlarda zaten konuştuklarını ifade ederken, Mersin ekonomisine ilişkin yaptığı değerlendirmelerde; “Hoşgörü, sevgi, birlik, beraberlik; bunlar retorikte kulağa çok hoş gelen şeyler, ama hayatın gerçeğinde farklı şeyler oluyor. Biz kenti idare edenler; bütün çirkinliklerle, güzelliklerle, mutluluklarla, acılarla boğuşup,olumsuzlukları olumluya çevirme gayreti içerisindeyiz.Siyasi platformlarda zaten gerekli yerlere gerekli mesajları verecek yürekte ve birikimdeyiz. Vatanını, milletini seven, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin önemli bir neferidir Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı” diye konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder