DOYASIYA SEVDİLER, MAMA DAĞITTILAR


4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında 3 ile 6 yaş arası çocuklar, Tarsus Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, sevimli dostlar ile bir araya geldi. Büyük bir ilgiyle barınağı gezen çocuklar, öğretmenler eşliğinde hayvanları bol bol sevdi, mama dağıttı.

Tarsus Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde 3 ile 6 yaş arası çocukları hayvanlarla buluşturdu. Tarsus Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,hayvanların da yaşama hakkının olduğuna vurgu yapmak ve farkındalık oluşturmak için, çocuklarla etkinlik düzenledi.Çocukların hayvan dostlarıyla bir araya geldiği etkinlik,  renkli görüntülere sahne oldu.

ÇOCUKLAR HAYVANLARLA KAYNAŞTI, DOYASIYA SEVDİ

Tarsus Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, çocuklar hayvan dostlarıyla buluştu ve eğlenceli vakit geçirdi.Hayvanlar ile bir araya gelen çocuklar doyasıya eğlendi.Tarsus Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan veteriner hekimler, çocukların sorularını yanıtladı, hayvanlar hakkında detaylı bilgi verdi. Ekipler, sahiplendirmenin önemine değinerek, tedavileri süren sahipsiz sokak hayvanlarıyla çocukları buluşturdu. Eğlenceli görüntülerin olduğu etkinlikte çocuklar hayvanlarla kaynaştı, doyasıya sevdi.

ÜCRETSİZ MAMA DAĞITILDI

Tarsus Belediyesi’nin etkinliğine katılan çocuklara ve kentin merkezi olan Yarenlik Alanı’nda sokak hayvanlarına yönelik duyarlılıklarını artırmak amacıyla ücretsizmama dağıtımı yapıldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder