BORSA BAŞKANI ALİ SEÇER “9 YILDA YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”


 TARSUS-HABER-  Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, dün olduğunu gibi bundan sonraki süreçte de Tarsus Ticaret Borsasının şeffaflık, istişareye açık, işbirliği ve uyum içinde ilkelerinden taviz vermeden yoluna devam edeceğini söyledi.

Yaklaşık 9 yıldır Tarsus Ticaret Borsası’nda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak bir sorumluluk üstlendiğini hatırlatan Başkan Ali Seçer “Aslında bu makamlar temsil değil bir hizmet makamı. İnsanlar ve işletmeler burada bir sorumluluğu üzerine alıp amaç hizmet, araç Tarsus Ticaret Borsası felsefesiyle yola çıktığında burada 9 yıl içerisinde çok güzel işlerin yapıldığını görecektir. Biz bu sürecin devamlılığı için bu güzel kadim şehre biraz daha nasıl bir değer katabiliriz düşüncesiyle oluşturduğumuz sayılan ve sevilen iş dünyasıyla yola çıktık ve bunun neticesinde de 1 Ekim gerçekleştirdiğimiz seçimlerde güzel bir başarıya hep birlikte imza attık” dedi. 

“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Seçer “Burada dediğim gibi bu bir yarış değil bu bir hizmeti daha ileriye götürme çabasının mücadelesiydi. Tarsus iş dünyası bu sorumluluğu bizlere verdi, bizler de iş dünyamızın, üyelerimizin teveccühü ile alnımızın akıyla başarıyla çıktığımız bu seçimden onları da mahcup etmeden bundan sonraki süreçte yolumuza devam edeceğiz. Ben bir kez daha seçime katılım sağlayan sağlamayan herkese sizlerin vasıtasıyla teşekkür ediyorum. Önemli bir seçimdi, iş dünyası kazandı. Şunun altını çizerek belirtmek isterim ki, bu kentin Tarsus Ticaret Borsasına olan güvenini, Borsamızın maddi kaynaklarını anamızın ak sütü gibi helal şekilde koruyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tarsus Ticaret Borsası şeffaflık, hesap verebilirlik, istişareye açık, işbirliği ve uyum içinde ilkelerinden taviz vermeden yoluna devam ediyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” ifadesini kullandı.

Yeni dönemde Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri arkadaşlarıyla uyum içerisinde yeni projelere imza atacaklarına vurgu yapan Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Seçer “Bu süreci devam ettirmek ve yeni başarılara imza atmak için şimdiden birçok projeyi kafamızda tasarladık, bunu önümüzdeki 4 yıllık sürece yaydık, bununla ilgili ilerleyen süreçte Tarsus iş dünyası bunları görecektir. Bu projeleri günü geldiğinde tek tek proje bazında açıklayacağız. Bu sürede çok yakındır” şeklinde sözlerini tamamladı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder