BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, MERSİNLİLERİ FESTİVALE DAVET ETTİ


Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Rotary Kulübü işbirliği ile bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali, Cumartesi günü yapılacak. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit tüm Mersinlileri karnaval havasında geçecek 4.Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali’ne davet etti.

4.Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali kapsamında Anadolu blues müziğinin sevilen ismi Can Gox Mersinlilerle buluşacak. Eski şarkılara kendine has yorumu ile yeniden hayat veren Can Gox Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşatacak.4.Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali’nde müzisyenler, ressamlar, dans grupları ve performans sanatçıları yeteneklerini sergileyecek. 15 Ekim saat 10.00’da başlayacak olan festival kapsamında Kushimoto Sokağı trafiğe kapatılacak. Sokak sanatçıları akşam saat 20.00’ye kadar yeteneklerini sergileyecek. Festival kapsamında Mersin’de yaşayan sokak sanatçılarının yanı sıra farklı şehirlerden gelen sanatçılarda sahne alma imkanına sahip olacak.Saat 20.30’daÖzgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenecek konserde ise “Haydar Haydar, Neredesin Sen, Ah Bir Ataş Ver” gibi türkülere sesi ile hayat veren Can Gox, festivali taçlandıracak.

Başkan Özyiğit, “Bu festivali kaçırmayın”

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit Mersinlileri 4.Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali’ne davet etti.Başkan Özyiğit Mersin'in en renkli ve en eğlenceli festivali, 4.Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali’miz başlıyor. Tüm hemşehrilerimi 15 Ekim Cumartesi günü 10.00 ile 20.00 saatleri arasında Kushimoto Sokağı’na, saat 20.30’da ise Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenleyeceğimiz Can Gox konserimize bekliyoruz. Sanat ve eğlence dolu bir gün geçirmek için bu festivali kaçırmayın!” sözüyle festivale katılım çağrısı yaptı.

Mersin Rotary Kulübü Başkanı Berdan Doğan ise festivale gelen katılımcıların yüzde yirmisinin şehir dışından olduğunu söyleyerek “Mersin’in renkli festivali 4.Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali ulusal statü kazanma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Mersin halkımızı festivalimize bekliyoruz“  şeklinde konuştu.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder