TARSUS’TA SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURU BUGÜN


 TARSUS-HABER- 18 Eylül Pazar günü Tarsus’ta  Süslü Kadınlar Bisiklet Turu yapılacak. Etkinlik Yarenlik alanında saat 17.30 da başlıyor.

Serpil Kara‘’Çünkü KADIN SOKAĞA ÇIKARSA DÜNYA DEĞİŞİR. Süslü Kadınlar Bisiklet Turuonlarca il/ilçede eş zamanlı yapılan bir bisikletli kadın etkinliğidir.

2013yılından beri her yıl Dünya Otomobilsiz Kentler Gününe dikkat çekmek için yapılmaktadır.İZMİR merkezli başlayıp, dünyanın bir çok şehrine yayılan farkındalık etkinliğidir.* Turuherhangi bir kuruluş, kurum, parti, şirket düzenlemiyor. Bağımsız kadınlar tarafından gönüllü olarak organize ediliyor. *Amacı dahaçok kadını bisiklet sürmeye özendirmek  aynı zamanda bisiklet kullanıcıları içingüvenli bisikletli ulaşım altyapısı talep etmektir.* İklimDeğişikliği var ve biz bisikleti bir gezegenin sorunlarına bir çözüm olarak görüyoruz.Dünyayıdaha iyi yaşanabilir bir hale getirmenin adımını atıyoruz.* Tur için kayıt yaptırmanıza gerek yok. Bisikletinizi ve kendinizi süsleyip gelin.* Ücretsiz.*

Lütfen etkinlikte sadece kendinizi temsil edin.*Tur yavaş ve kısa mesafedir. *Tur için bisikletinizi kendiniz temin etmelisiniz.’’ dedi.

Etkinlik Yarenlik alanında saat 17.30 da başlıyor.

0 Yorumlar

Yorum Gönder