TARSUS TİCARET BORSASINA BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ


Ankara TOBB merkez binasında gerçekleşen TOBB Akreditasyon Sertifika töreninde Tarsus Ticaret Borsası 1. lik Ödülüne layık görüldü.

Birincilik ödülü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından takdim edilirken, Borsa Başkanı Murat Kaya,"Hizmet kalitesi yönünden tamamlanan denetim ve incelemeler neticesinde Tarsus Ticaret Borsası 1.lik ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Emeği geçen  yönetim kurulu, meclis üyeleri arkadaşlarıma, genel sekreterime, akreditasyon sorumlularıma, borsa çalışanlarıma teşekkür ederim." Dedi.

Borsa Başkanı Murat Kaya, yapılan törenin oda ve borsaların sunduğu  hizmetler açısından önemli olduğunu belirterek sözlerine şu şekilde devam etti;

"Bağımsız denetim kuruluşu Türk Loydu tarafından denetlenen ve TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında tüm oda ve borsaların çalışmalarını takip eden bu kurum yaptığı denetimler ve incelemeler sonucunda Tarsus Ticaret Borsası döneminde tüm Türkiye'de borsalar arasında 1. sırada yer almıştır." ifadesinde bulundu.

Törene Başkan Murat Kaya ile birlikte Başkan Yardımcısı Ali Seçer, Genel Sekreter Hasan Şanlı, Akreditasyon Sorumluları Elif Köksal, Ezgi Fındık Güngör ile borsa personeli Ali Fuat Tekeli katıldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder