TARSUS İDMAN YURDU BASIN SÖZCÜSÜ CAN "ŞANLIURFASPOR GALİBİYETİNE KENETLENDİK "


Haber: Fırat Maktay - TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus  İdman Yurdu,  Pazar günü  sahamızda ve seyircisi önünde konuk  edeceği Şanlıurfaspor maçından mutlak galibiyet hedefliyor..

Kulüp  Basın Sözcüsü  Hakan Canan Can,  Arnavut  Belediyespor maçını kazanarak kötü  gidişata son verdiklerini belirtti. Bu maçta alınan galibiyetin değeri, önemi ve anlamının büyük olduğunun altını çizen Basın Sözcüsü  Can,  "Bu maç geride kaldı. Arnavutköy  Belediye Spor  gali iyetinde oyuncularımız karakterlerini ortaya koydular. Ligde ne yapabileceklerini gösterdiler  Her takımı yenecek güçte olduklarını rakiplerine hissettirdiler. Şimdi bu alınangalibiywtin özgüveni ve moralini Şanlıurfaspor'u konuk edeceği. Zor bir maç. Taraftarlarımızın desteğiyle  oyuncularımızın  galibiyet inancı,  arzu ve isteğiyle Şanlıurfaspor maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz. " ifadelerini kullandı. 


Olmazsa olmazımız taraftarlarımızı, sporseverleri Şanlıurfaspor maçına davet ettiklerini vurgulayan  Tarsus idmanyurdu  Basın Sözcüsü Hakan Canan Can,  Yönetim, Teknik ekip ve oyuncularla   Şanlıurfaspor galibiyetine kenetlendiklerini sözlerine ekledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder