ÖYKÜLERLE TARSUS


Tarsus  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve beraberinde bulunan heyet ile Tarsus Ticaret Borsasına ziyarette bulundu.

 Ziyaretlerinde Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bağlı öğretmenlerin hikayeleştirdiği "Öykülerle Tarsus" kitabı Başkan Murat Kaya’ya takdim edildi..

Başkan Murat Kaya, ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletirken, “Medeniyetlerin merkezi Tarsus’un tarih ve kültürünü hikaye tadında en akılda kalacak yolu seçerek kitaplaştıran öğretmenlerimize teşekkür ederim. Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum ”dedi. 

 Tarsus’un tarihi yerlerini ele alan kitabı Borsa Başkanı Murat Kaya’ya  takdim eden Mehmet Metin, “Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 19 öğretmenimiz tarafından kaleme alınan hikayelerden oluşan, "Öykülerle Tarsus" kitabımızda sosyal etkileşimin daha fazla artırılması , özellikle ilkokul ve ortaokul seviyesindeki tüm gençlerimize Tarsus’un kültürü, tarihi ve medeniyetiyle alakalı değerleri birbirinden güzel hikayelere dönüştürerek akılda kalıcı hale getirmeyi  hedefledik” dedi.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder