TARSUS’TA ÜMİT YAŞAR'IN DOĞUM GÜNÜ AYNURCA İLE KUTLANDI



 TARSUS HABER-  TARDOBDER yine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Tarsus’lu ünlü şairlerimizden Ümit Yaşar Oğuzcan’ın 96. doğum günü kutlandı.

Ümit Yaşar Oğuzcan’ın  biyografisine göre doğum; 22 Ağustos 1926, Tarsus. ölüm; 4 Kasım 1984, İstanbul olarak geçer.  Mesleği ise Şair, Bankacı, Yayıncı olarak kayda geçmiştir.

TARDOBDER ev sahipliğinde  Ay Nur Sevinç Aynurca'nın 50. Programı konuğu Değerli Şiir Yürek  Baha Akıner  ile gerçekleşti. Akıner proğramda, kendi hayatına değindikten sonra Tarsus'lu şairimizin de hayatına şiirsel bir anlatım ile devam etti.

Tarsus'lu Şair Ümit Yaşar Oğuzcan'ın  doğum gününe de yer verilen programda Şair Kader Kutlu, Sivil Toplumcu Bahşende Diren, Türk Sanat Musikisi Dernek Başkanı Ahmet Deniz, Şairimizin birinci derecede akrabası olan işadamı  Hikmet Oğuzcan ve  Bağlaması ile genç müzisyen Enes  proğrama katıldı. Proğramda ayrıca Ümran Yıldırım , Kader Kutlu ve Bahşende Diren Şiirler, Şarkılar ile eşlik etti.

Çekimlerini  Basın  Emekçimiz Yakup Boncuk'un yaptığı canlı yayına bir çok Tarsus'lu izleyici de katılım sağladı.

TARDOBDER  başkanı Ümran Yıldırım “Konuğumuz Baha Akıner  çok  dolu bir İnsan, Program Sunucumuz ve katılan  değerli arkadaşlar  da öyle. Hâl Böyle olunca ortaya dopdolu zevkle İzlenesi bir program çıktı.

TARDOBDER çatısı altında gerçekleştirdiğimiz bu programdan dolayı Mutluluk Duyduğumuzu ifade eder, sevgili Aynur Sevinç'e nice başarılı 50.Programlarını Sunmasını dileriz.

Katılım sağlayan, emek eden tüm konuklarımıza şahsım, yönetim kurulum ve derneğim adına çok teşekkür ediyor, sevgi  ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder