“KÖY ŞENLİKLERİ” ÇOCUKLARA UNUTAMAYACAKLARI ANLAR YAŞATIYOR

 


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin binlerce vatandaşa ulaştırdığı “Köy Bizim Şenlik Bizim” programları, Tarsus ve Çamlıyayla’ya bağlı mahallelerde devam ediyor.

 

Gezi otobüsü turu ve kortej yürüyüşüyle başlayan, dans atölyesinden çömlek atölyesine, sosis balon şovdan geleneksel oyunlara, orta oyunundan Hacivat-Karagöz gösterimine, resim atölyesinden yüz boyamaya kadar birçok aktivitenin ardı ardına gerçekleştirildiği köy şenlikleri bu kez de Tarsus’a bağlı Taşobası, Kuşçular, Çamalan ve Böğrüeğri mahalleleri ile Çamlıyayla’nın Çayırekinliği mahallesinde gerçekleştirildi.

 

“Her Köy Bizim Köyümüzdür” sloganıyla düzenlenen etkinliklerde Başkan Vahap Seçer tarafından gönderilen çeşitli oyuncaklar çocuklara dağıtılırken, tüm katılımcılara ise enfes limon dondurma ikramı yapılıyor.

 

Özellikle geleneksel oyunlara ailelerinde iştirak ettiği etkinliklerde bol bol çocuk gülücükleri yükseliyor.

 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Büyükşehir Tarsus Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, CHP’li yöneticiler, muhtarlar ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği “Köy Bizim Şenlik Bizim” programları sonunda çalınan müzik eşliğinde danslar edilip, halaylar çekiliyor.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder