BÜYÜKŞEHİR YENİCE KURS MERKEZİ’NDE YENİ DÖNEM KAYITLARI DEVAM EDİYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı olan ve Tarsus'un Yenice Mahallesi'nde bulunan Yaşar Bayboğan Eğitim Merkezi'nde, yeni eğitim dönemi öncesinde kayıtlar sürüyor. 


İki yıl önce pandemi koşullarında uzaktan eğitimle başlayan, geride kalan eğitim sezonunda ise modern binasına kavuşan Yenice Kurs Merkezi'nden LGS'ye girecek öğrencilerin yanı sıra yeni dönemde üniversite hayalleri kuran öğrenciler içinde YKS kurs kayıtları alınmaya başladı.


Yenice ve çevresinde bulunan diğer yerleşim yerlerinde yaşayan öğrenciler için büyük kolaylık sağlayan ve verdiği kaliteli hizmetle öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sunan Yenice Kurs Merkezi'nde LGS'ye girecek 8. sınıf öğrenci için, ayrıca üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf ve mezun öğrenciler içinde kayıtlar alınmaya devam ediyor.


Yaşam koşullarının her geçen gün ağırlaştığı bir dönemde dezavantajlı bölgelerde yaşayan öğrenciler için ulaşım kolaylığı sağlayan Büyükşehir Yenice Kurs Merkezi, ücretsiz olması açısından da ailelerin eğitim harcamalarını asgariye indiriyor. 


0 Yorumlar

Yorum Gönder