AV. ALİ ATAY BBP İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ


TARSUS HABER- BBP Tarsus ilçe teşkilatının olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı. Av. Ali Atay BBP  ilçe Başkanlığına seçildi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası salonunda yapılan genel kurul toplantısında Divan Başkanlığını BBP Erdemli ilçe Başkanı Süleyman Akca yaptı.

Genel kurul toplantısına BBP Genel Başkan yardımcısı Ali Keser, Tarsus ilçeönceki dönem  Başkanı Hikmet Arık, Erdemli ilçe Başkanı Süleyman Akca, Akdeniz ilçe başkanı Cevdet Küçük, Yenişehir ilçe Başkanı Kerem Karasolak ile partililer ve davetliler katıldı.

Faaliyet ve denetim raporunun okunup, ibra edilmesinden sonra BBP Genel Başkan yardımcısı Ali Keser yaptığı konuşmada, “BBP olarak Türkiye’yi 17 bölgeye ayırarak her bir bölgeden sorumlu genel başkan yardımcılarımız sıkı bir çalışma ile siyasi çalışmalarımızı yapmaktayız. Mersin bölgesinden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak ilçelerimizde yeniden örgütleniyoruz. BBP ilçe kongrelerinin ardından il kongremizi yapacağız ve güçlü teşkilatlarla Eylül ayından itibaren bölgemizde ve Türkiye’de Büyük Birlik Partisi şahlanışa geçecektir” dedi.

Tek liste halinde yapılan seçimde Av. Ali Atay’ın başkanlığında yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

“Ahmet Gürsoy, Miraç Özdemir, Ayşe Özer, Levent Tüter, Mervenur Yazlık, Mehmet Ali Öztürkel, Abdullah Bolacalı, Selim Polat, Ersin Koçak, Özlem Nacak, Şahin Nacak.”

101 il delegesinin de seçildiği genel kurulda BBP ilçe Başkanlığına seçilen Ali Atay, yaptığı teşekkür konuşmasında el ve gönül birliği içinde çalışarak BBP’ni Tarsus’ta çok güçlü hale getireceklerini söyledi ve üyelere teşekkür etti.



 

0 Yorumlar

Yorum Gönder