YILDIRIMSPOR KULÜP BAŞKANI HAYATA DÖNDÜ

TARSUS HABER- Tarsus’un 1. Amatör küme takımlarından  Yıldırımspor başkanı  Mersin Şehir Hastanesi'nde açık kalp ameliyatı oldu.

Yapılan ön tetkikler sonucunda anjiyo ve stent ile kurtarılamayacak durumlar olduğu, ortak doktorlar kararıyla tesbit edildi. Damarlarda aşırı incelme, stentlerin damarları patlatabileceği göz önüne alınarak ameliyat (bypass) kararı alındı. Zor ve riskli bir ameliyat ancak Modern Tıp gelişim sürecinde daha da kolaylaşan Kalp ve Damar Cerrahisi sayesinde hastaları genellikle kurtaran, sayesinde yaşamlarına daha uzun ve kaliteli hale getiren bir cerrahi yöntem. Ayaktan 2 göğüsten 1 damar alınarak toplamda 3 damarı değişti.

Taburcu olan  Sandal ‘’Bu ameliyat sonrası alınacak daha fazla nefes ve yenecek daha çok ekmeğimiz var mı, göreceğiz...Yaşamakta olduğum sağlık sorunu süresince verdiğiniz pozitif destek için hepinize teşekkür ediyorum. Umarım sağlıklı ve sporun güzellikleriyle dolu günlerde birlikte oluruz.  İyi ki varsınız. Ayrıca Ameliyatımı gerçekleştiren Özden Vezir hocamıza da çok teşekkür ediyorum.Mersin Şehir Hastanesi Personeline teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.
 Ekleyen: Yakup Boncuk


 

0 Yorumlar

Yorum Gönder